Hi!
I’m trying to move some csv files from a folder to another and it works, but at the end an error appears:
#importo tutte le librerie di cui necessito
import csv
from datetime import datetime, timedelta
import pandas as pd
import numpy as np
import matplotlib.pyplot as plt
import seaborn as sns
import shutil
import yfinance as yf
import os
import glob
import fnmatch
import smtplib, ssl
from email.mime.multipart import MIMEMultipart
from email.mime.text import MIMEText
from email.mime.application import MIMEApplication
titoli = ['A2A.MI', 'ABT.MI', 'ACE.MI', 'AC5.MI', 'AEF.MI', 'ADB.MI', 'ARN.MI', 'ALW.MI', 'ALK.MI', 'AMP.MI', 'ANIM.MI', 'AV.MI', 'ECNL.MI', 'ARIS.MI', 'ASC.MI', 'AUTME.MI', 'AVIO.MI', 'AZM.MI', 'BEC.MI', 'BFG.MI', 'BGN.MI', 'IF.MI', 'BMED.MI', 'BMPS.MI', 'PRO.MI', 'BST.MI', 'BAMI.MI', 'BAN.MI', 'B.MI', 'BDB.MI', 'BWZ.MI', 'BE.MI', 'BES.MI', 'BFF.MI', 'BIA.MI', 'BSS.MI', 'BIE.MI', 'BO.MI', 'BPSO.MI', 'BPE.MI', 'BRE.MI', 'BRI.MI', 'BC.MI', 'BZU.MI', 'CAI.MI', 'CLF.MI', 'CALT.MI', 'CPR.MI', 'CRL.MI', 'CELL.MI', 'CMB.MI', 'CEM.MI', 'CLI.MI', 'CIR.MI', 'CNS.MI', 'CLE.MI', 'COM.MI', 'CNF.MI', 'CE.MI', 'CSP.MI', 'CY4.MI', 'DIS.MI', 'DAN.MI', 'DAL.MI', 'DLG.MI', 'DIA.MI', 'DGV.MI', 'DIB.MI', 'DOV.MI', 'EDNR.MI', 'ELN.MI', 'ELC.MI', 'EM.MI', 'ENAV.MI', 'ENEL.MI', 'ENV.MI', 'ENI.MI', 'EQUI.MI', 'ERG.MI', 'PRT.MI', 'EUK.MI', 'ECMPM.MI', 'EGLA.MI', 'ETH.MI', 'XPR.MI', 'RACE.MI', 'YACHT.MI', 'FDA.MI', 'FM.MI', 'FILA.MI', 'FCT.MI', 'FF.MI', 'FBK.MI', 'FNM.MI', 'GAB.MI', 'GHC.MI', 'GSP.MI', 'GE.MI', 'GF.MI', 'G.MI', 'GEO.MI', 'GG.MI', 'GPI.MI', 'GTH.MI', 'GVS.MI', 'HER.MI', 'IGV.MI', 'IGD.MI', 'ILTY.MI', 'IMS.MI', 'DNR.MI', 'INDB.MI', 'ICOS.MI', 'IP.MI', 'ISP.MI', 'INW.MI', 'IRC.MI', 'IRE.MI', 'IEG.MI', 'ITW.MI', 'IG.MI', 'IDB.MI', 'ITM.MI', 'IVG.MI', 'IVS.MI', 'KME.MI', 'LNDR.MI', 'LDO.MI', 'LTMC.MI', 'LUVE.MI', 'LVEN.MI', 'MAIRE.MI', 'MARR.MI', 'MB.MI', 'MFEA.MI', 'MIT.MI', 'MONC.MI', 'MN.MI', 'MTV.MI', 'MOL.MI', 'NDT.MI', 'NWL.MI', 'NEXI.MI', 'NR.MI', 'OLI.MI', 'OJM.MI', 'ORS.MI', 'OVS.MI', 'PHN.MI', 'PHIL.MI', 'PIA.MI', 'PINF.MI', 'PVN.MI', 'PQ.MI', 'PIRC.MI', 'PLC.MI', 'PST.MI', 'PRY.MI', 'RWAY.MI', 'RAT.MI', 'RCS.MI', 'REC.MI', 'REY.MI', 'RST.MI', 'REVO.MI', 'SAB.MI', 'SG.MI', 'SFL.MI', 'SPM.MI', 'SCF.MI', 'SFER.MI', 'SL.MI', 'SRS.MI', 'IOT.MI', 'SERI.MI', 'SRI.MI', 'SES.MI', 'SIT.MI', 'SRG.MI', 'SFT.MI', 'SGF.MI', 'SOL.MI', 'SOM.MI', 'STLAM.MI', 'STMMI.MI', 'TIP.MI', 'TGYM.MI', 'TPRO.MI', 'TIT.MI', 'TEN.MI', 'TRN.MI', 'TES.MI', 'TSL.MI', 'TISG.MI', 'TNXT.MI', 'TOD.MI', 'TYA.MI', 'TB.MI', 'TXT.MI', 'UCG.MI', 'UD.MI', 'UNIR.MI', 'UNI.MI', 'VLS.MI', 'VIA.MI', 'ZUC.MI', 'WBD.MI', 'WIIT.MI', 'ZV.MI'] #è la lista dei titoli
for titolo in titoli:
data = yf.download(titolo, period='15d') #scarico da yahoo finance i dati di tutti i titoli nella lista
data.to_csv(titolo + ".csv")
src_dir = "/Users/fabry"
dst_dir = "/Users/fabry/Desktop/CSV"
for root, dirnames, filenames in os.walk(src_dir):
for filename in fnmatch.filter(filenames, '*.csv'):
shutil.move(os.path.join(root, filename),dst_dir
Error Traceback (most recent call last)
<ipython-input-14-59331afb6fbd> in <module>
27 for root, dirnames, filenames in os.walk(src_dir):
28 for filename in fnmatch.filter(filenames, '*.csv'):
---> 29 shutil.move(os.path.join(root, filename),dst_dir)
/opt/anaconda3/lib/python3.8/shutil.py in move(src, dst, copy_function)
787 real_dst = os.path.join(dst, _basename(src))
788 if os.path.exists(real_dst):
--> 789 raise Error("Destination path '%s' already exists" % real_dst)
790 try:
791 os.rename(src, real_dst)
Error: Destination path '/Users/fabry/Desktop/CSV/SRG.MI.csv' already exists
But in practice SRG.MI is copied and if I remove it from the initial list, the same error appears with another one, and so on.
Why and what can I do to solve?
Thank you in advance.